Forum dyskusyjne fanów marki BMW
Witam,
troszkę mi galeria zamarła więc warto ją odświeżyć, w aucie nic się nie zmieniło od ostatnich zdjęć, ale znalazłem bardzo ładne miejsce więc warto było zrobić kilka zdjęć. Dzięki uprzejmości właściciela, moja bawarka zyskała super scenerię, a dzięki coraz większej ilości kosmetyków, ma taki wygląd jak na zdjęciach.
Miłego oglądania.
a tu pasażer na gapę
Moderator
pięknie się prezentuje ta piątka !!
wspominałem Ci już coś o zmianie kierunków na białe ?
Witam,
miałem małą przerwę w obecności na forum z powodu urlopu Urlop się udał i to bardzo, jakby ktoś chciał namiary na cichą, spokojną i ładną miejscówkę w Chorwacji to mogę dać namiary na PW. Z moją bawarką zrobiliśmy prawie 4500km i to bez żadnych problemów. Spalanie na poziomie 7,3 litra, większość oczywiście trasa z różną prędkością ale też w tym są korki na godzinę stania i więcej, więc spalanie jak najbardziej przyzwoite. Jechaliśmy w dwie osoby ( z żoną ) i pełny bagażnik. Nie mogło się oczywiście obyć bez sesji w Chorwacji, jakaś pamiątka z takiej wyprawy musi być . Na pierwszych zdjęciach już umyta po przyjeździe , a na kolejnych druga miejscówka, którą znalazłem przez przypadek podczas spacerku ale nie sposób było tam nie podjechać i nie zrobić kilku zdjęć, niestety tam już trochę przykurzona. Miłego oglądania