Forum dyskusyjne fanów marki BMW
Moderator
Marcin Ty sie prosisz o bana teraz powinieneś dostać za tą gałke
Only ORi
Właśnie chyba mu dam bana
Sam się prosi nasz ojciec założyciel
Doniu88 napisał:
no ori wygląda najlepiej
chociaż wszystko też zależy od wystroju wnętrza
no wlasnie... jak jest duzo naklejek typu GTI, tuning, listw chromowanych w srodku to pasuje jak najbardziej:P
K... Zajebiste wozidło , szkoda tylko ze felgi poszły , bo było przekozacko a co do władzy to wystarczy że bieznik masz schowany, akolo to juz nie wazne
Darkshine napisał:
K... Zajebiste wozidło , szkoda tylko ze felgi poszły , bo było przekozacko
Często myślami wracam to tych momentów gdy toczyłem się nisko nad asfaltem w mojej kozackiej buni
Ale od podskakiwania na kaczogrodzkich dróżkach można było drgawek w niej dostać
Trzymała się jak przyklejona na prostej drodze. Fajnie się w zakręty wchodziło (z tyłu było 245)
Nowy użytkownik
fajna i co zauwarzylem sa bardzo podobne tzn moja 318 is i twoja 316 i ale w koncu to e36
Moderator
Marcin co Ty masz na tej kierownicy ? a na tylnych drzwiach co to ?
naprawiasz auto czy zostawiasz tak jak jest ?
Zdałoby się naprawić ale kasy nie mam narazie
Kierownica za cienka jest dla mnie więc naciągnąłem takiego kondonika z biedrony tymczasowo bo w przyszłości sprawie sobie kondonika z czarnej skóry a na drzwiach mam takie coś co zabezpiecza lakier w trakcie uderzenia o drzwi innego auta np. Bo jak ciocia wysiadała z tyłu to zahaczyła drzwiami o inną fure i w zasadzie z tego powodu.
W sumie się zastanawiam czy ładować kasę w ten wóz czy kupić z mocniejszym serduchem na większym wypasie jak bede przy lepszej kasie
szczerze to jesli tecznicznie jest wszystko super (tylko wizualnie jak widac) to bym zrobil, choc silniczek maly.... a jak reszta tez juz ma wady to chyba lepiej zmienic