Forum dyskusyjne fanów marki BMW
Nowy użytkownik
Chcialem pokazac moj nowy nabytek, ktory trafil w moje rece zupelnie przez przypadek. Jako zalegle pieniazki za wykonanie pewnego projektu ( 1700ojro ) dostalem :
BMW 323i, z koncowki 1997r,
Przebieg 258tys potwierdzony ksiazka i ostatnim wpisem z lutego tego roku,
Wyposazenie raczej skromne :
-M-Pakiet,lacznie z czarna podsufitka,krzeslami i alufelgami 17',
-tempomat,
-klimatronik,
-el.szybki ( niestety tylko z przodu ),
-el.lusterka,
- ASC,
-abs,
-dwie poduchy,
-pelen komputer pokladowy,
- i takie tam pierdoly.
Jezeli auta nie sprzedam ( jest to moj 4ty samochod ),to na lato dostanie sprezynki -65mm na przod, Napewno inne kola ,bo te mi sie nie podobaja, musze sciagnac ten okropny hak :wstyd: . Na miejsce tego wiesniackiego radia w kolorze srebrnym :wstyd: SONY,powedruje cd,dvd radyjko firmy JVC ,ktore zostalo mi po Audi A4 MTM :pijaki: ,i ten wydech mi tu nie pasuje, :szukaj: dwururki o ladnym brzmieniu .
:bmw: :yeah: :brawo:
Autko zostalo odswiezone nowym olejem,filtrem oleju, paliwa i kabinowym. Dostalo nowe plyny,lacznie z plynem do spryskiwaczy szyb :wstyd: , zostala odgrzybiona i nabita klimatyzacja :brawo: . Zostalo zapodane nowe sprzeglo Sacha ( stare zaczelo lekko slizgac na 4tym biegu-dziwne :11: ) i dokladka przedniego zderzaka k: .
No wiec w koncu doczekalem sie na felgi i ku mojemu zdziwieniu na Beti zawitaly 18ki ,a nie jak wczesniej pisalem 17ki :hyhy: :rotfl: Przod 8J /18' z oponka 225/40 i tyl 9J /18' z oponka 225/40 Teraz przyjdzie na zakurzone juz zawieszenie 60/40.ktore lezy w piwnicy i czeka :wstyd: oraz rozporeczki :hyhy: . Z radyjkiem jest maly problem,bo glowny kabel od dvd zostal w sprzedanej Audicy :zalamany: i czekam juz 4ty tydzien na dostawe z niemcowni :kwasny: . Pare zdjec na Alpinach :
Po malej polerce lakieru :
I wyprany srodeczek :
Paski Alpiny juz sa, a wyglada to tak :
Zastanawiam sie nad tylnia klapa,czy tez okleic?????? Doradzcie!!!!!!!!!
Tu mala przymiarka rozporki od pana Nakretki :
A tu pare gratow ,ktore sa juz zalozone :
Z tylnia rozporka byl maly problem bo trzebabylo szlifnąć ,ale juz siedzi :hyhy:
Podobnie z zawieszeniam przednim,ale to byl pikus!!!!
A tutaj juz u mechanika :
Pozatym wymienilem Wahacze ( 450zeta szt. :mur: ) , wentylowane tarcze z przodu + klocki,lozyska kol i lozyska makpersona, gumy i oslony amorow , olej w skrzyni ,wszystkie plyny lacznie z plynem do spryskiwaczy :wstyd: , tak,ze autko jest ogolni moge powiedziec , na -bdb
Autko na dzien dzisiejszy prezentuje sie tak :
:wstydnis:
Wiem,ze niektórym sie nie spodoba,zwłaszcza brak przedniego zderzaka i pomarańczy,ale narazie tak musi zostac. Zonka pomyka autkiem do pracy i jest zadowolona
ps. prosze o szczere wypowiedzi, Czy naprawde jest tak do bani????????
tak wyglądaja moje kółka :
Mała polerka lakieru :2:
I mały gadżecik do kółek , wentyle Alpina :yeah:
Moderator
Gratuluje autka , naprawde jest super , podziwiam za ogrom wlozonej pracy i funduszy wlozonych w te autko , nic tylko pozazdroscic
Moderator
troche ten wydech za bardzo wystaje ze zderzaka czy mi sie wydaje ?
Nowy użytkownik
To tylko złudzenie. Wydech jest idealnie dopasowany do dyfuzora . Dzieki za miłe komentarze