Forum dyskusyjne fanów marki BMW
obiecane zdjęcia po polerce i lakierowaniu maski, niestety troszkę mi pogoda popsuła szyki i słoneczko zaszło więc efektu aż tak nie widać niestety jak będzie słoneczko to zrobię coś jeszcze, na chwilę obecną jest tak:
tu już w zimowym obuwiu
przy okazji zniknęło oznaczenie z klapy bagażnika
autorska naklejka pod tablicą
maska bez odprysków i nowy znaczek bo tamten już niestety zakończył żywot
Moderator
suuuuuuuuuper !! pomyśl nad lampami z białym kierunkiem to troche odmłodzi autko
Cieszę się, że są tacy fanatycy marki jak ja, że dbają o nią w każdym calu, ale stwierdzam, że malowanie maski i polerka autka przed zima to zły pomysł, bo zakładając, że będzie na niej leżał przez kilka dni śnieg to lakier i tak troszkę zmatowieje i po zimie i tak będzie trzeba ja polerować. Sam mam do malowania lewy przedni błotniki i tylni zderzak w swojej padlince ale zostawiam to na początek wiosny bo po co dwa razy robić ta sama robotę.
Każdy ma swoje zdanie kolego, ale jeszcze raz gratuuje autka.
Moderator
podol jakieś modyfikacje planujesz czy tak jak stoi ?
MARCIN napisał:
Ładnie się tak chwalić?
no w sumie od tego jest haleria
Rafi V8 napisał:
Każdy ma swoje zdanie kolego, ale jeszcze raz gratuuje autka.
dokładnie tak jak piszesz i dziękuję
kickboxing napisał:
podol jakieś modyfikacje planujesz czy tak jak stoi ?
zostaje seria, może jakieś 17-tki ale to bardzo mało prawdopodbne, jako zmianę stylistyczną ale taką delikatną to myślałem o chromowanej listwie na klape bagażnika, a w środku może zawitać symulator zmieniarki CD ale to plany raczej bliżej wiosny
jeszcze raz dzięki za wszystkie komentarze
Jeszcze raz popieram podejścia do autka, tylko i wyłącznie seria. BMW samo w sobie jest piękne i nie potrzebuje żadnych zmian. Sam też jestem zwolennikiem seryjnych beemek.
Moderator
modyfikacje.. miałem na myśli nie zakładanie zderzaków Batman- Style tylko dopieszczanie auta w każdym detalu.
kickboxing napisał:
modyfikacje.. miałem na myśli nie zakładanie zderzaków Batman- Style tylko dopieszczanie auta w każdym detalu.
To od razu się inaczej słyszy "dopieszczenie" a nie tam jakieś modyfikacje...
Moderator
modyfikacje w slangu forumowym znaczy dopieszczenie kolego
kickboxing napisał:
modyfikacje w slangu forumowym znaczy dopieszczenie kolego
Zależy na którym forum kolego.... (a wiem to stąd bo pisze na kilku forach o tematyce BMW) No ale wróćmy do tematu bo troszkę od niego odbiegliśmy…